diumenge, 15 de maig del 2011

La candidatura Bloc-Verds-Compromís farà possible el canvi a Vilallonga

La coalició Bloc-Verds-Compromís de Vilallonga va celebrar ahir a la vesprada l'acte central de campanya, a l'auditori de la localitat saforenca, enmig d'un gran ambient. La candidatura encapçalada per Alfred Giner i Santi Alberca va aconseguir aplegar a un nombre prou estimable de llobers que quasi van omplir el recinte.

L'acte va començar d'una manera molt festiva, amb l'actuació de Minerva Pons, cantaora d'estil i membre de la candidatura. Pons, acompanyada d'un versador, d'un altre cantador i d'una dolçaina i un tabalet, va interpretar quatre cançons relatives a l'actualitat del poble i la necessitat del canvi polític a Vilallonga.


A continuació el presentador de l'acte -aquest que vos escriu- va donar pas a Tomàs Ferrandis, membre del Bloc i alcalde de Xeresa, que va dirigir unes paraules a l'auditori contra la privatització de l'aigua que pretén formalitzar el PP de Vilallonga en els pròxims dies.


La part més emotiva de l'acte va ser la presentació de tots els membres de la llista, que pujaren a l'escenari entre els aplaudiments del públic. En nom de tots, el número dos de la llista, Santi Alberca, va expressar alguns dels motius pels quals cal votar a aquesta candidatura el pròxim diumenge.


Però, sens dubte, el plat fort del míting va ser la intervenció del candidat a l'alcaldia, Alfred Giner. Giner, en un parlament d'uns vint minuts, va carregar contra la política de l'actual alcalde de Vilallonga, Juan Ros i va desgranar un per un tots els punts del seu programa electoral. Un programa que indicideix en les propostes socials, en mesures per no malbaratar els diners de tots i en aconseguir que tots els veïns'impliquen en la gestió del poble. En definitiva, mesures per democratitzar l'actual consistori i fer possible que, com diu el lema de la candidatura, Vilallonga siga un "poble on pintem tots".

A la fi de l'acte els membres de la candidatura van constatar les excel·lents perspectives electorals que hi ha enguany. Unes perspectives que indiquen que, després vuit anys de majories absolutes de Ros, el canvi és possible.

2 comentaris:

  1. No vaig poder anar-hi! Gràcies pel resum de l'acte! El canvi serà possible.

    Una salutació!

    ResponElimina
  2. Escampa la veu entre els teus. Que ningú es quede a casa diumenge!

    ResponElimina