diumenge, 22 de maig del 2011

Compromís entra en les Corts i en l'Ajuntament de València

Les enquestes s'han equivocat. Amb més del 70% dels vots escrutats, Compromís (per primera vegada en la seua història, sense anar amb cap altre partit) entra en les Corts i, de moment, aconsegueix set diputats. Set diputats que representaran la veu valencianista i ecologista en el parlament valencià, i tractaran de posar un poc de sensatesa en la cambra valenciana.

Els resultats autonòmics, com s'esperava, evidencien la insultant victòria del PP, que aconseguiria un diputat més que fa quatre anys. I el ridícul dels Socialistes Valencians i Alarte, que es queden per davall del 30% dels vots. L'altra gran notícia és la presència en les Corts d'Esquerra Unida, que farà el parlament valencià més plural.

A nivell municipal el PP consolida la seua hegemonia amb feus com València, Castelló, Alacant, Elx, Paterna, Gandia. Com a nota positiva, pel que fa a la representació de l'esquerra, al consistori del cap i casal per primera vegada entrarà el Compromís, amb tres regidors. EU també torna a l'ajuntament valencià.

4 comentaris:

  1. Bons dies!! Ara estic amb Alejandro, Noemí i Sara, en la biblioteca (mirant les teues fotos amb Sergi, etc.) i voliem preguntar-te si ja saps alguna cosa del divendres, que estem molt intrigats.
    :) Adéu Manel

    ResponElimina
  2. Demà vos diré alguna cosa. No patiu!!! Si quasi estic resant per a què no em donen el premi!!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Molta sort Manel espere que et donen el premi a pesar de que mos fa peneta que no vingues el divendres si guanyes el premi! =)

    ResponElimina