diumenge, 15 de maig del 2011

Els veïns de la Llacuna farts de J.R.

Ja han passat deu anys des que els veïns de Vilallonga que tenen casetes a la Llacuna van fer els primers pagaments per poder gaudir d'electricitat. Com passa el temps! Recorde que per aquelles dates li vaig fer una entrevista a l'alcalde del poble, J.R., i m'assegurà que el mes següent la llum ja hauria arribat a les casetes. Però, el temps, eixe imponderable que lleva i dóna raons i posa a cadascú al seu lloc, ha demostrat que o bé J.R. mentia o bé, el que és pitjor, no tenia ni idea del que parlava.

Aquest afer és un autèntic drama per a les famílies més humils que van haver d'entrampar-se per poder pagar, en alguns casos, vora 6.000 euros. Eren molts diners, però, almenys, pensaven, milloraria la seua qualitat de vida. Desgraciadament, han passat els anys, continuen sense llum, sense diners i, a més, sense tindre clar com acabarà aquest fulletó.

Ahir dissabte vora 300 persones es van manifestar pels carrers del poble demanant una solució. Conten les males llengües, no sé si serà veritat, que el mateix J.R. telèfon en mà, va cridar a unes quantes desenes de propietaris per tractar de coaccionar-los perquè no participaren en la manifestació. Al remat, eixes suposades telefonades -si es van produir, realment- no van tindre efecte, i la manifestació va ser tot un èxit.

Sembla que la gent ja ha descobert la classe de persona que és J.R. i no és descabellat pensar que el poble li passe factura en les pròximes eleccions. A veure si és veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada