divendres, 20 de maig del 2011

'El País' publica que jutjaran el PP valencià per finançament il·legal

Els homes de Paco -eixos que si les enquestes diuen la veritat guanyaran les eleccions amb més avantatge que fa quatre anys- seran jutjats. Almenys això és el que hem pogut llegir hui en l'edició electrònica de 'El País'. S'esperava que ahir el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià es pronunciara sobre si acceptava aquesta causa o no; però, finalment, ni ahir ni hui, han fet cap anunci oficial. I fins després de les eleccions no ho sabrem.

El diari del Grup Prisa cita les seues fonts, per assegurar que la majoria de magistrats que composen el TSJ valencià estan a favor d'assumir aquesta causa. Per tant, si finalment els fets ocorren així, es jutjarà a la cúpula del PP valencià, no només per acceptar regals d'una trama corrupta (tratges, bosses de marca, regals de reis per als seus fills...). Sinó per l'adjudicació irregular de contractes per la cobertura audiovisual de la visita del Papa (prevaricació), finançament irregular de les campanyes electorals de 2007 i 2008, i suborn.

Jo crec que els valencians hauríem de tindre un poquet d'autoestima i no permetre que aquestes persones continuen gestionant els nostres diners. S'enrecorden del conte de la rabosa i les gallines?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada