diumenge, 3 d’abril del 2011

Arròs a banda a l'Alqueria del Brosquil

Prop de València, entre Pinedo i Castellar, hi ha un restaurant indispensable per als amants de la bona cuina i, en especials, dels arrossos. Es tracta de l'Alqueria del Brosquil. El restaurant està habilitant dins d'una antiga alqueria de l'horta de València. És un lloc acollidor, amb un servei excel·lent, uns entrants de primera, uns arrossos per satisfer al més gourmet i una carta de vins més que acceptable.

La meua família i jo hem anat unes quantes vegades i sempre hem eixit contents. Unes vegades hem dinat arròs amb llamàntol, unes altres arròs del senyoret i, en aquesta ocasió, hem assaborit un gran arròs a banda. Un arròs a banda servit com mana la tradició. Primer l'arròs en la paella, sense cap altre ingredient que destorbe als amants d'aquest cereal. I després, com veureu a continuació, et trauen un calder amb el peix i el marisc que han gastat per fer el brou.

Ací podeu veure el perol reblit de cigales i llagostins. Sobren les paraules, a que sí!



Pel que fa als entrants que hem demanat hui, senzillets, però molt bons: tomaca de l'horta amb ventresca de tonyina i croquetes d'abadejo.




Ah, si voleu veure algunes imatges del restaurant, ací les teniu. Com podreu observar, és molt acollidor.




Un únic inconvenient, per reservar taula cal telefonar, almenys, amb tres setmanes d'antelació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada