dimecres, 20 de juliol del 2011

Rajoy vol que Camps es declare culpable

Ja han passat quasi 120 hores des que el jutge Flors decidira enviar Camps al TSJ i, de moment, el poc honorable no ha tingut a bé eixir del seu amagatall. Sabem, per boca de Rita Barberà, que no passa pel seu millor moment i que, com Tristón, necessita un amiguet (però no ovoide; aquests tipus d'amics ja sap quins efectes secundaris provoca).

Mentrestant, els seus companys de partit, públicament tot són mostres de suport i d'apel·lacions a la presumpció d’innocència; però, en privat, més d’un li suggereix que, tal vegada, això de dimitir no estaria tan malament. En aquest sentit, diuen que ahir el president del PP, Mariano Rajoy, via mòbil, va estar tirant-li de l’orella i recordant-li les expectatives electorals del partit, cara a les eleccions de l’any que ve (o quan siguen). I és que, el PP nacional no pot consentir, en plena campanya electoral, la foto d’un dels seus pesos pesants assegut a la banqueta dels acusats. Qui sap si això suposaria una derrota en les urnes...

Per això, Rajoy, clarament, li va dir que pague la multa que li va imposar Flors i que li estalvie al PP el circ mediàtic d’un juí per suposada corrupció. Camps ho està meditant, perquè és clar que  si paga la multa, reconeixeria la seua culpabilitat en el cas dels tratges. I, davant de l’opinió pública, quedaria com un mentider i, el que és pitjor,  com un corrupte.

De moment, un altre dels implicats, l’exvicepresident del consell Víctor Campos, ja ha acceptat la seua culpabilitat i ha pagat. Què fara Camps? Ho veurem en les pròximes hores. Hi ha qui diu que, fins i tot, no seria descartable que dimitira. Jo no ho acabe de tindre clar. El que sí que tinc clar és que els valencians no ens mereixem un president com Camps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada