dimarts, 2 de setembre del 2014

MONTORO, L’EXECUTADOR



                  Ja tenim culpable: Jordi Pujol. Després d’escoltar el ministre d’Hisenda, l’esgarrifador Cristobal Montoro, sembla que Jordi Pujol siga l’únic responsable dels, aproximadament, 80.000 milions d’euros que cada any deixa de recaptar la hisenda espanyola. Sobre Pujol i família ja hem parlat en aquest blog i  hem deixat ben clareta l’opinió que ens mereixen les actuacions d’aquest personatge. Amb tot, hui m’ha sorprés el sadisme i l’acarnissament amb què el ministre Montoro ha executat públicament el cos quasi exànime, políticament parlant, de l’expresident. Qualsevol malpensat podria creure que, ara que s’acosta la Diada Catalana i la data del referèndum independentista, Montoro ha volgut aprofitar les maganxes financeres de la família Pujol per desqualificar tots els partidaris de la secessió de Catalunya. 


                Trobe a faltar la mateixa fam de sang del ministre a l’hora de perseguir el frau fiscal en altres àmbits: equips de futbol, grans empreses o personatges vinculats d’una o d’altra manera al poder... Per desgràcia no només Pujol i Bárcenas coneixen els paradisos fiscals. Hi ha molt d’hipòcrita que s’ompli la boca amb la “Marca Espanya” i després s’oblida de contribuir al benestar general.  Sobre ells hauria de caure l’Agència Tributària. Però, per desgràcia, el nostre estat dedica molts menys mitjans a perseguir els evasors fiscals que la majoria de països de la UE. I per molt bona voluntat que posen els inspectors d’hisenda, rarament, amb una pedra i un canut es pot tombar un avió.

                Senyor Montoro, menys posada en escena i més efectivitat. I quan acabe amb els Pujol no s’oblide que a Espanya hi ha molts defraudadors. Qui li diu que ara mateix no té un al seu costat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada