diumenge, 19 de juny del 2011

Paco I, el reformista

Els habitants de Xopilàndia m'han demanat que els trasllade l'enorme satisfacció que ompli els carrers del seu xicotet país virtual després que, dijous, les Corts Valencianes investiren Paco Camps com a president de la Generalitat. Com tots vostés saben, els habitants de Xopilàndia sempre han manifestat -i manifestaran- una especial sensibilitat per la realitat valenciana. Per aquest motiu estan tant exultants, ja que consideren que en la legislatura que acaba de començar els valencians aconseguiran superar l'esplendor del segle d'Or.

Els principals prohomes -i les principals prodones- de Xopilàndia m'han confessat que estan absolutament convençuts que el gran artífex d'aquest èxit serà, precisament, el president de tots els valencians: Paco Camps. Un Paco Camps, em diuen, que tot i els intents d'embrutar la seua imatge per part de l'esquerra antivalenciana, ha aconseguit mantindre el suport de la majoria de votants, per continuar la tasca de renaixement del poble valencià, front als intents aniquiladors del pervers José Luis Rodríguez Zapatero.

Els editorials de les principals capçaleres xopilandesques assenyalen que l'acció de govern de Camps dels pròxims mesos el consagrarà com a un dels principals personatges de la història del poble valencià -per no dir, el principal només per davall de Jaume I-. Quan fan aquesta afirmació que pot semblar un tant grandiloqüent, els diaris de Xopilàndia destaquen l'aposta de Camps per reformar la llei electoral, tal com demanen els moviments que qüestionen l'actual model democràtic. Aquests moviments reivindiquen una llei electoral que siga, realment, representativa de la nostra societat, de manera que els parlaments arrepleguen opcions polítiques més diverses i plurals.

Camps, tot un visionari, segons els líders d'opinió més influents de Xopilàndia, vol dividir el territori valencià en una sèrie de circumscripcions i que els valencians elegim directament el diputat de cada una d'elles. D'aquesta manera, si extrapolarem els resultats de les últimes eleccions, el parlament valencià seria, pràcticament, monocolor -el color blau del PP-. Un fet que seria altament positiu per als valencians, escriuen els editorialistes, ja que estimen que el PP és l'únic partit que treballa i defensa al cent per cent, els interessos dels valencians. Per tot açò a Xopilàndia ja parlen de Camps, com Paco I, el reformista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada