diumenge, 12 de juny del 2011

'Casa Federico' i 'El Marino' a Dénia

Vaig a presentar-vos dos bones opcions per a quedar bé en un dinar, si un cap de setmana vos perdeu per Dénia.



El primer restaurant del qual vaig a parlar-vos és 'Casa Federico'. Està a la zona de les Marines. És un restaurant molt gran -massa, per al meu gust-, però com està decorat amb elegància i les taules no estan excesivament pegades, aquest defecte pot passar per alt.

La carta, escrita en valencià i castellà, està plena d'entrants que t'entren pels ulls, (calamars, clòtxines, tellines, gambes -excel·lents-, polp...), gran varietat de peix i de marisc i, lògicament, per estar vora mar, uns arrossos i unes  fideuaes que poden competir amb qualsevol restaurant de València.

Si he de posar-li una pega, el servei. Però no per falta de professionalitat o manca d'interés. Com ja he dit, és un restaurant massa gran i no sempre poden donar-te el tracte que voldrien.

'El Marino' és un altre estil de restaurant. Està situat al final del club nàutic, camí de les Rotes (és a dir, a l'altra punta de costa deniera, respecte a casa Federico). És un restaurant típic de port: no massa gran, decoració poca o nul·la,  una carta relativament humil; però un gènere de primera.

La proposta dels actuals propietaris és la següent: pel matí serveixen menús a uns 15 euros per persona. Tu tries l'arròs que vols i ells et posen quatre o cinc tapes (no m'en recorde). En el nostre cas, vam demanar un arròs a banda i ells ens van traure: sardines en escabetx, cigalales a la planxa, clòtxines, esgarraet, calamars i berberetxos...  A la nit, en lloc d'arrossos serveixen tapes i, si ho fan igual de bé que pel matí, segur que el resultat és molt satisfactori.

La relació qualitat-preu, excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada