diumenge, 6 de febrer del 2011

L'hivern ens dóna un respir

Després d'unes setmanes gelades, gelades, amb fred i neu per donar i vendre, aquest cap de setmana, per fi, han pujat les temperatures i hem pogut eixir dels nostres amagatalls casolans. I què millor que anar a la platja (per no contradir el tòpic espanyol del Levante feliz) gaudir d'aquest bon oratge. A continuació, podeu veure algunes de les instantànies que hem pres aquest matí en la platja de Pinedo.




Aquesta platja (i la resta de les que hi ha al sud de la ciutat de València) estan bastant bé. El problema, com en la resta del planeta -si se'm permet la metàfora-, és que les bondats de les inversions públiques es concentren en el nord. Al costat d'imatges idíl·liques, com les que hem vist adés, a Pinedo també podem trobar escenes com les següents. És un exemple de la ciutat de les dos velocitats, la que enlluerna amb la Ciutat de les Ciències i la que no té unes instal·lacions adequades per a què les gaudisquen els veïns.





Per altra banda, (i açò no té res a veure amb la voluntat política d'invertir en un o en un altre barri de la ciutat) em dóna vergonya que encara quede gent sense un mínim de consciència mediambiental i embrute les platges d'aquesta manera.

A veure si entre tots, aconseguim que imatges que aquestes no tornen a repetir-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada